HTML

NimfeaBlog

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület Blogja

Friss topikok

  • Kalathor: @moncsi2013: Köszönjük szépen a kommentet. Mindenképpen érdekelne az említett vizsgálat eredménye... (2013.09.23. 08:49) Az ízesítőszerek csapdája!
  • Kalathor: @JetiPeti: Az is szép lehetett. Sőt, ahogy látom kicsit esősebb volt az idő. Én személyesen azt jo... (2012.08.09. 07:33) Padis

Utolsó kommentek

  • Kalathor: @moncsi2013: Köszönjük szépen a kommentet. Mindenképpen érdekelne az említett vizsgálat eredménye 2013 decemberében. Figyelni fogjuk, de -amenyiben lehetséges - kérhetném, hogy kommentként küldje... (2013.09.23. 08:49) Az ízesítőszerek csapdája!
  • moncsi2013: Ez az egész csak paráztató marhaság! Nézzük a E951-et kémia szemszögéből: az aszpartám kémiai szerkezetét tekintve: L-aszpartil-L-fenilalanin-metil-észter (H-Asp-Phe-OCH3). Lebomlásakor metanol>... (2013.09.19. 14:55) Az ízesítőszerek csapdája!
  • Kalathor: @JetiPeti: Az is szép lehetett. Sőt, ahogy látom kicsit esősebb volt az idő. Én személyesen azt jobban szeretem:) Ez a túra kevésbé volt vadregényes. Nem volt gond a fával. Üdv:L.K. (2012.08.09. 07:33) Padis
  • Utolsó 20

Ismét gólyák

2012.07.30. 16:10 Kalathor

Sziasztok!

Itt az ideje a gólyafiókák kirepülésének. Ez sajnos azzal is jár, hogy sokaknak nem sikerül elsőre a "nagy ugrás"és a földön kötnek ki, így hát ma ismét kaptunk egy gólya fiókát. Mikor beérkezett kicsit vérzett a csőréből, de egyébként nem láttunk rajta sérülést. A vérző csőr miatt viszont inkább úgy döntöttünk, hogy mihamarabb be kell szállítani a hortobágyi madárkórházba. Miközben ezt szerveztük érkezett egy telefon a TV2-től, hogy szeretnének egy riportot csinálni a madármentésről, így hát belementünk.

Időközben jött a következő is, miszerint Örményésen is van egy sérült gólya. Mivel már lebeszéltünk egy találkozót a madárkórház kollégájával, így elszaladtunk befogni az örményesi gólyát, ami mint kiderült szárnysérült volt, így egyben a kettőt átadtuk az illetékeseknek. Reméljük mindkettő rendbe sikeresen jön és télen el tudnak utazni.

Képeket most nem teszek fel, aki szeretné látni a gólyát az ma este a TV2 Tények című műsorában megnézheti.

Üdv:L.K.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nimfea.blog.hu/api/trackback/id/tr454686921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása